Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sýček obecný

6. 7. 2018

Parametry těla:

Váha: 1,5 - 2.5 kg230px-steinkauz-athene_noctua-world.png

Délka: 23 - 25 cm

Rozpětí: 50 - 56 cm

Rozšíření:

Je rozšířen po celé České republice.

Potrava:

Živý se drobnými hlodavci, hmazem, ještěrkami, žábami a hady.

Rozmnožování:

Hnízdí od dubna do července.

Klade 4 až 5 vajec.